La munca… si in spatiul virtual

Astazi am lansat blogul Departamentelor PSD, un pas in plus pentru a dovedi faptul ca PSD se afla in avangarda blogurilor politice. Internetul a devenit unul dintre mijloacele principale de comunicare si ma bucur sincer de faptul ca si noi putem profita de acest potential pentru a adanci relatia cu cetatenii. Lansarea de astazi este rezultatul multor sugestii pe care le-am primit pe blogul personal si care m-au convins de interesul major pe care voi il aveti fata de problemele guvernarii. Am incercat in multe randuri sa raspund aspiratiilor voastre insa, trebuie sa recunosc, nu intotdeauna a fost simplu. Raman lucruri nespuse sau lucruri care trebuie aprofundate. Sunt, de asemenea, probleme pentru care ai nevoie de o expertiza suplimentara. Am fost de multe ori intrebat despre proiectele pe care le am in vedere. Proiectele de guvernare sunt intotdeauna, sau ar trebui sa fie rezultatul unei muncii de echipa, chiar daca ideile pot fi personale.

Blogul pe care il deschidem astazi va oferi, sper eu, raspunsuri la curiozitatea oamenilor despre modul in care partidul lucreaza pentru ei. Va vom prezenta aici rezultatele dezbaterilor si analizelor din cadrul departamentelor PSD, dar vom lansa si propuneri pentru discutii pe politici publice. Astept cu mare interes, alaturi de colegii mei, opiniile, sugestiile si, de ce nu, criticile voastre despre ceea ce facem si despre ceea ce vom dori sa facem. De multe ori, munca celor care lucreaza pentru proiectele partidului ramane necunoscuta cetatenilor. Sper ca acest blog sa convinga de faptul ca PSD are idei si oameni de valoare, care cunosc si problemele si solutiile pentru rezolvarea lor. As dori ca acest blog sa se transforme si intr-o platforma de dialog intre voi, cititorii, si noi cei care ne ocupam cu activitatea departamentelor PSD. Trebuie sa recunosc faptul ca, in ciuda experientei mele in spatiul virtual simt o anumita emotie legata de deschiderea acestui blog dar si convingerea ca el va oferi un surplus de incredere in activitatea PSD din partea celor care ne vor citi.

Acestea fiind spuse… La treaba!

Adrian Năstase
Preşedintele Consiliului Naţional al PSD

Etichete: , ,

22 răspunsuri to “La munca… si in spatiul virtual”

 1. A.C. Says:

  Exista o strategie si un plan de actiune al PSD pentru formarea cadrelor?
  Cand o sa vedem un standard profesional cerut pentru ocuparea diferitelor functii sau pentru obtinerea recomandarii pentru candidatura la anumite nivele in alegeri.
  Mai simplu: cand va deveni, din motive de neindeplinire a unor criterii de competenta, practic imposibila candidatura unui Adrian Copilul Minune la un post de primar?

  P.S.
  Ideea acestui blog este excelenta. Dupa esecul meu cu inscrierea on-line, vad ca se deschide un nou orizont. Deocamdata voi ramane insa numai simpatizantul A.C.

 2. instalatorul Says:

  Buna idee! Chestiunea este sa nu fiti nevoit tot dumneavoastra sa sustineti si acest blog ci realmente sa fie sustinut de departamente.

 3. Lia Says:

  Excelenta initiativa, mai ales ca incepe campania electorala.Asa puteti lua pulsul din tara la cum se deruleaza activitatea PSD. Mi-ar placea ca aceasta campanie a PSD-ului sa prezinte proiecte, solutii la diverse probleme si, in nicun caz, atacuri murdare .Succes !

 4. Lia Says:

  Mi se pare inteligenta ideea de a participa si Cristian Diaconescu si Sorin Oprescu; asa puteti lua si voturile psd-istilor si ale antipsd-istilor.

 5. moromete Says:

  1. Un blog care se vrea relevant pentru un partid trebuie hotat la partid, altfel pare initiativa particulara fara importanta prea mare.

  2. Ajuta si la expunere/trafic/prezenta daca e hostat pe site la PSD si nu la wordpress. Nu cred ca nu exista resurse pentru asa ceva, e nevoie de putin timp si nitica inteligenta.

  3. Era bine daca pentru un astfel de blog (mai bine era retea de blog-uri cu cate un blog pentru fiecare departament) exista un backlog de insemnari deja scrise la lansare pentru a avea ceva continut chiar de la lansare.

  Altfel o idee interesanta…

 6. sorina Says:

  Excelenta ideea. Ma intereseaza in mod direct activitatea Departamentului de Mediu. Activez in acest domeniu.

 7. departamentelepsd Says:

  multumim tuturor

  moromete:
  exista un inceput in toate
  incet, incet, blogul va evolua spre ce spui tu
  incet, dar sigur 🙂

 8. compsci Says:

  Se vede ca nu aveti consilieri cu background solid. Lansarea nu trebuia facuta cu un speech, ci cu cateva posturi cu teme atractive. I intend to mine (dati un search for data mining) your posts to extract the tendency in psd.

 9. moromete Says:

  Ce scrisei eu nu-i treaba de evolutie ci o lista cu chestii absolut necesare la inceput ca sa fie relevant demersul. Puteam sa inteleg ceva foarte limitat daca era doar o incercare sau un test, dar atunci nu trebuie sa faceti publicitate acestui test ci sa asteptati sa lansati ceva cu „greutate”…

 10. departamentelepsd Says:

  moromete:
  multumim pentru interesul pe care il acorzi acestui blog
  ne accepti, totusi, asa mititei cum suntem acuma? 🙂

 11. radualexandrupsd3 Says:

  Foarte buna ideea . Dezbaterea politica in spatiul virtual poate duce la asumarea unei identitati politice cat mai clare .

 12. dadatroll Says:

  Ces departamentele astea, ca un fel de judete?

 13. darius f Says:

  Bafta multa!
  Ar mai fi totusi(inainte de toate) putin de lucrat la design. Poza din dreapta, o data ca nu-si are rostul acolo(PSD e un partid de stanga) apoi ca se vede clar ca este o poza scanata prost sau marita digital. In plus are si o pozitie destul de bizara fata de celelalte elemente de design ale blogului. Pe romaneste spus „poza strica tot aspectul „. Daca cumva aceste lucruri sunt datorate lipsei unui administrator de blog si aveti nevoie de ajutor si acceptati ajutor de la un psd-ist de provincie, ma ofer voluntar.

 14. departamentelepsd Says:

  multumim tuturor pentru incurajari si aprecieri

  darius f:
  e bine de stiut ca mai exista voluntari in psd, mai ales in ceea ce priveste zona on line 🙂
  blogul e la inceput si, evident, mai avem mult de lucrat la el
  important este, din punctul nostru de vedere, sa dezbatem temele care apar aici, dincolo de design
  sigur ca si designul este important
  o sa lucram la el in perioada urmatoare

 15. Nostradamus_IT Says:

  Creerea acestei posibilitati de comunicare nu poate decat sa va aduca beneficii Dvs. si partidului pe care-l reprezentati!
  Nu la fel de bine-venita este presupusa alianta cu partidul-pixel PC , cred ca aceasta decizie va tulbura iarasi apele ,usor tulburi oricum, din PSD! De ce aveti nevoie de Voiculescu&Co. domnule Nastase? Fara reflectarea media pe care o poate asigura trustul media al Voiculestilor nu va puteti descurca? Eu cred contrariul si sper sa-mi intariti aceasta convingere prin deciziile viitoare! Va multumesc anticipat!

 16. mirelateodorescu Says:

  Este un castig pentru partid acest blog, practic se vor dezbate on line materialele ce se vor posta.
  Eu una astept postari din partea tuturor departamentelor analize ale situatiilor curente dar si eventuale solutii la problemele existente.
  Niciodata nu-i prea tarziu!

 17. Departamentele PSD sau un guvern din umbra ratat din start « MoROmeTe says Says:

  […] cu ideea de “guvern din umbra”. Dar modul in care apare acum blogul cu mai multe insemnari “programatice” dar lipsite de continut real si cu o singura analiza doua analize si alea cam schioape, nu imi da […]

 18. clau_bv Says:

  am aflat cu placere de adresa acestui blog.
  sunt un tanar de 26 de ani si sunt coordonatorul departamentului de turism, imm si mediu de afaceri de la Brasov. subscriu la sugestia deja existenta de a se infiinta o sectiune pentru activitatile tuturor departamentelor si cu atat mai mult a activitatii departamentelor din tara fie ele structurate pe specificul departamentelor, fie pe judete.
  mi-ar face placere sa expun aici evenimentele ce le-am organizat sau le vom organiza in cadrul departamentului la Brasov si cu atat mai mult sa ascult unele sugestii daca este cazul.
  acest gen de abordare va da ocazia sa ofere prin puterea exemplului ca fenomenul acestor departamente nu este unul lipsite de continut asa cum s-a spus mai sus ci mai degraba un fenomen constructiv, menit sa confere o alternativa.
  sunt de parere ca fapta bate vorba.
  multumesc.

 19. gadel Says:

  acest blog in opinia mea era o necesitate insa cred ca a pornit heirupist intrucat nu are inceput.consider ca ar fi trebuit mai intai sa prezentati structura acestui organism, care sunt directiile de actiune si ce departament se ocupa de fiecare.cred ca ar fi bine ca blogul sa cuprinda doua sectiuni una cu analize si strategii si alta cu dezbaterile politice si toata balacreala specifica plaiurilor mioritice,iar comentariile sa fie postate separat in cele doua capitole in asa fel incat cei care abordeaza problemele serios sa nu fie amestecati cu biciuscarii.apreciez ca intr-un timp foarte scurt „multimea muta” si dezgustata de spectacolul grotesc al actorilor politici va prezenta puncte de vedere pertinente si profunde.

 20. blogideologic Says:

  Intreb mereu, –„strigat in desert”–, care este doctrina economica a PSD?

 21. sorin Says:

  Interesant! Am totusi convingerea ca departamentele ar trebui sa functioneze la intreaga capacitate si in spatiul real. De aproape un an nu am mai primit vreo invitatie la o reuniune de lucru si este pacat.

 22. LUPUL DIN PSD Says:

  Dragi conducatori ai PSD,
  Va rog respectos daca tot ati construit acest minunat Blog ar fi bine sa si tineti seama de comentariile care sunt postate. Fiti mai atenti, voi cei din comisia de validare a candidatilor pentru diverse functii in ministerele cea ministri PSD.
  Eu va atrag atentia asupra lui LIVIU HARBUZ, care nu este potrivit pentru postul care i s-a incredintat, acela de a coordonatoate agentiile care administreaza fondurile europene din domeniul agricol. Acest om nu are cum sa inteleaga acest domeniu foarte complex si complicat, iar pregatirea lui de Doctor Veterinar nu-l ajuta nici pe departe. In plus si-a luat si un fost Comandant de Pescador sa se ocupe de coordonarea activitatii Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit. Ar fi fost oportun sa refacem Compania de Pescuit si acolo sa-l plasam pe domnul Comandor.
  Poate cineva va analiza ce spun eu acum si o sa ii trasmita si lui Geoana, ca multe se intampla sub paravanul lui fara ca el sa stie esenta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: