Despre blog

De la alegerea mea in fruntea Consiliului National am reusit sa relansez activitatea acestor incubatoare de idei, de programe si de politici social-democrate, iar in acest moment dorim sa le deschidem si catre voi. Vreau sa ne cunoasteti activitatea, sa ne expunem si pe aceasta cale ideile, sa aflam parerea simpatizantilor, dar si a criticilor nostri. Tin mult la acest proiect deoarece el ne da, mie si colegilor mei, posibilitatea de a intra in contact cu cetatenii tocmai in momentul in care construim oferta noastra politica. Sper sa considerati, la fel ca si mine, ca acest lucru este extrem de util, de necesar si de firesc pentru un partid politic. Contactul cu cetatenii, cu cei care sunt de fapt beneficiarii muncii acestor departamente este natural si extrem de important.

Sper ca acest blog sa fie un spatiu virtual de dialog si de dezbatere al unor teme relevante pentru societatea romaneasca. Dorim sa va prezentam ideile, programele si solutiile noastre, dar mai ales sa aflam opiniile, sugestiile si nevoile voastre. Cred ca viata partidista din Romania are nevoie de astfel de mecanisme de contact cu mediul social; are nevoie de transparenta si de o mai mare deschidere catre public. Imbogatirea spatiului public cu aceasta dimensiune virtuala este in beneficiul partidelor, al populatiei si al sistemului democratic.

Va invit asadar pe blog-ul departamentelor PSD sa dezbatem teme concrete ce tin de activitatea „guvernamentala” pe care o coordonez la nivelul partidului.

Adrian Năstase

Reclame

8 răspunsuri to “Despre blog”

 1. ancaf Says:

  sa ma ierte dumnezeu, da mai tampit format de blog nu am vazut! pornind de la fontul ales, marime…
  de necitit!

 2. Darius Says:

  Rabdare, Anca. Incetisor se va rezolva si problema designului.

 3. Camil Says:

  O sugestie pentru campania electorala
  Pe buna dreptate, se discuta frecvent si se critica actuala conducere a primariei, pentru afacerea bordurilor din Bucuresti. Va mai sugerez un subiect de acest gen: gardurile din sirma groasa (galvanizata?), instalate in tot orasul, in jurul spatiilor verzi de linga blocuri, la Gradina Botanica si in multe alte locuri. S-au instalat foarte multi kilometri de gard, ceea ce trebuie sa fi constituit o afacere extrem de banoasa pentru furnizor si pentru cei care au incasat comisioane. Productia de masa a unui singur model de fabricat, cu un singur fel de utilaj, lucrind cu un singur program de fabricatie, este, cu siguranta, deosebit de rentabila.
  Pentru oras a rezultat o uniformizare plicticoasa suplimentara a peisajului urban, care si asa este deplins pe multe voci, din cauza aspectului relativ uniform al blocurilor de dinainte de 1990.
  Oare era atit de urgent sa se cheltuiasca IN ACEST MANDAT pentru cumpararea ACESTEI CANTITATI ENORME de garduri, care sa fie montate in locul altor ingradiri, existente ?
  Un votant constant al PSD

 4. Cristina Says:

  Cititi si comentariile cititorilor:
  http://www.mediafax.ro/politic/geoana-a-cerut-demisia-lui-adomnitei-din-postul-de-ministru-al-educatiei.html?1687;2625387#comments

  http://www.edu.ro/index.php/pressrel/9971

  Din pacate, „Magreb” are dreptate! 🙂

 5. moromete Says:

  Oare un astfel de blog nu isi gaseste rostul decat in perioade electorale. Parea o iniativa interesanta, pacat ca nu mai misca nimic de prin mai…

 6. PSD-ist Says:

  Va rog sa nu aveti incredere in presedintele Organizatiei Judetene PSD Maramures, prof. Eugenia Godja si sa analizati propunerile de candidaturi din Maramures, mai precis colegiile „Borsa – Viseu” si „Mara-Cosau”. Electoratul din aceste colegii, „Borsa-Viseu” si „Mara-Cosau”, indiferent sub ce guvernare se desfasurau „alegerile parlamentare”, era „PSD-ist”. Acum, dupa ce persoane au fost „desemnate” sa reprezinte PSD-ul in aceste alegeri sunt slabe sperante sa fie pastrat electoratul. Va rog mult sa supuneti spre o analiza mai serioasa aceste …, COLEGII

 7. viorica buda Says:

  Observ ca pe aici e pauza !

 8. Tomoiaga Says:

  Acuma, dupa ce ati ajuns la „putere”, nu va mai intereseaza comentariile?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: